Jump to content

Gode Priser på Adidas Stan Smith


biancojn
 Share

Recommended Posts

Producenten extraordinaire har været en modevisionær i stort set hele sin karriere, og mens hans adidas NMD-tilbud har været nogle af de mest eftertragtede udgivelser i 2016, tager hans seneste samarbejde med de tre striber en enklere grafisk tilgang til at holde dig nede for den kommende forårssæson 2017. Køb Adidas Stan Smith

[Image: ax192.jpg]

adidas Continental 80, en af livsstilssøskende fra Originals-familien, der for nylig blev vist i Pharrells seneste Hu-kapsel, er tilbage til endnu en udgivelse rettet mod dets mere generelle publikum. Silhuetten er nu blevet færdig med en mere klassisk tilgang ved at efterligne udseendet af den altid populære hvide og grønne Adidas Stan Smith Udsalg farvevariant.

Mens efteråret er i gang, er Gode Priser på Adidas Stan Smith dukket op i arrangementer, der passer til den koldere tid af året. Tennisklassikeren, der tidligere er set i en vinteriseret konstruktion, er for nylig dukket op i fløjlskonstruktion. Overdelen er beklædt med nuancer af "Clear Brown" og har overvejende det teksturerede stof fra forfod til bagside. Hælbelægninger forkæler sig dog med en lædermakeup ligesom tunger gør; deres standard branding kan prale af "Gold Metallic" flair, der helt sikkert får ethvert afdæmpet efterårsoutfit til at poppe. Under fødderne vælger sålenheder en gennemprøvet "Footwear White"-sammensætning, der måske ikke er optimal til våde forhold, men som er perfekt til at nyde køligere dage, når den er parret med den bløde overdel.

Disney og adidas Originals udvider deres partnerskab med en specialudgave af Kæmpe udvalg af Adidas baseret på den elskede unge hjort ved navn Bambi. Klædt i et Cloud White, Wonder Mauve og Core Black farveskema. Denne adidas Stan Smith har en hvid læderbase detaljeret med hjortedetaljer på pløserne og hælen sammen med en tegning af Bambi trykt på indlægssålerne. Særlig genbrugsemballage fuldender designet.

Mens det forrige par bruger grønne og gule broderier til at kanalisere magien ved de to karakterer, bruger dette nye forslag i stedet sølvvedhæng på snørebåndene. Adidas Stan Smith Kvinder/Mænd Specifikt kommer parret med tre par sølvblonde dubraer i form af Tinkerbells sideprofil, en stjerne og en fjer. Hvad angår selve sneakeren, er antydninger af sølvmetallic og flere referencer til franchisen anvendt hele vejen igennem for at holde Disney-magien i gang.

www.skoways.com

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...